HELSINGIN STUDIO SULJETTU! AVAAMME OULUUN ELOKUUSSA 2021.

On ollut mahtavat 9 vuotta pyörittää La Muerte Inkiä Helsingissä ja toteuttaa unelmaamme kovien artistien, upeiden asiakkaiden ja mielettömien projektien parissa. Nyt oli kuitenkin aika kääntää uusi sivu elämässämme ja palata takaisin juurillemme Ouluun. Suljimme Helsingin liikkeen kesäkuun 2021 lopussa, ja uusi La Muerte Ink avataan Ouluun elokuun aikana. Artisteina Oulussa toimivat Kimmo ja Sanna Angervaniva.

Haluamme kiittää kaikkia jotka ovat ympäri Suomen käyneet meillä asiakkaina kaikki nämä vuodet. Toivommekin että mahdollisimman moni olisi innokkaita matkustamaan jatkossa myös Ouluun tatuoitavaksi. ❤️

Kulmat, silmien rajaukset sekä täyteainehoidot

Olemme saaneet useita kyselyitä olisko meiltä mahdollista saada myös kulmia tai silmien rajauksia.  Nyt tämä on mahdollista.

Päivi Tommila Studio MilaMaaritista aloittaa tekemään vierailukeikkoja La Muerte Inkissä sovittuina ajankohtina. Hän tekee microbladingia, kestopigmentointeja sekä täyteainehoitoja. Tutustu Päivin työnäytteisiin sekä palvelutarjontaan hänen sivuillaan ja varaa aika ottamalla yhteyttä häneen ensisijaisesti sähköpostitse. (Nettiajanvaraus ei toistaiseksi ole käytössä)

Nettisivut:
www.studiomilamaarit.fi
Email: tinasoldier@gmail.com
Puh: 045 276 9303

Instagram:
https://www.instagram.com/studiomilamaarit/

Facebook:
https://www.facebook.com/studiomilabrows/

TÄRKEÄ TIEDOTE ASIAKKAILLEMME

Koronaepidemian aikana olemme korostaneet varotoimenpiteitä artistiemme, sekä asiakkaidemme turvallisuuden vuoksi. Osa henkilökunnastamme kuuluu riskiryhmään, joten haluamme minimoida riskit kaikin mahdollisin keinoin
Päivitetty 15.4.2020

1. Jos tunnet olosi yhtään sairaaksi ennen tatuoitavaksi tulemista tai sinulla on esimerkiksi puoliso/lapsi sairaana/flunssassa, niin ÄLÄ TULE STUDIOLLE TARTUTTAMAAN MUITA, vaan ilmoita siitä välittömästi sähköpostitse osoitteeseen lamuerte.ink@gmail.com. Mitä aiemmin ilmoitus tulee, sitä suuremmalla todennäköisyydellä saamme tilallesi asiakkaan myöhemmältä kalenterista, jolloin parhaassa tapauksessa sinulle vapautuu aika lähiviikoilta. Jos tulet tatuoitavaksi kipeänä ja sinut käännytetään takaisin kotiin, veloitamme 100€ varausmaksun summan.

2. Mikäli sinä tai perheenjäsenesi on palannut ulkomailta alle 14 päivän sisällä ennen varattua sessiota, ota meihin välittömästi yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen lamuerte.ink@gmail.com, niin siirrämme tarvittaessa aikaasi mahdollisen itämisajan varalta. Muista mainita sähköpostissa artistisi nimi, kotiinpaluupäivä sekä varattu tatuointiaika.

3. Mikäli työskentelet alalla jossa sinulla on suurempi riski saada tartunta, ota yhteyttä sähköpostitse niin siirrämme varatun aikasi myöhemmäksi.

4. Älä ota tukijoukkoja mukaan, äläkä myöskään kutsu kavereita käymään studiolla. Pidämme toistaiseksi studion henkilömäärän minimissä, joten joudumme käännyttämään ylimääräiset henkilöt pois.

5. Vältä julkista liikennettä tullessasi studiolle. Mikäli kuitenkin tulet julkisilla, niin painotamme erityisesti noudattamaan kohtaa 6.

6. Heti ovesta tullessasi tarjolla on käsidesiä. Desinfioi kätesi ennen kuin kosket mihinkään. Tämän jälkeen ohjaamme sinut vielä pesemään ja desinfioimaan kätesi uudelleen.

Sami Haataja lopettaa

Joudumme valitettavasti ilmoittamaan että artistimme Sami Haataja lopettaa palveluksessamme näiden lähes neljän mahtavan vuoden jälkeen ja tekee töitä studiossamme tammikuun 2020 loppuun saakka. Uusia aikoja Samille ei siis ole mahdollista enää varata. Sami tulee ilmoittamaan tulevaisuuden suunnitelmistaan aikanaan omalla instagram-sivullaan @sami_haataja.

Näin ollen paikka uudelle tatuoijalle vapautuu heti helmikuun 2020 alusta. Tästä tiedotamme erikseen myöhemmin.

Ongelmat kaavakkeessa

Lupaavasti alkumetreillä toiminut ajanvarauskaavake on poistettu käytöstä teknisen vian vuoksi. Parin ensimmäisen kuukauden jälkeen lähetetyt kaavakkeet eivät koskaan saapuneet perille palveluntarjoajan sekä sähköpostipalvelun päivityksien aiheuttaman yhteensopivuusongelman vuoksi. Mikäli siis olet täyttänyt kaavakkeen mutta et ole saanut vastausta, niin lähetäthän tatuointitoiveesi uudelleen sähköpostitse, niin saadaan varaus hoidettua.

Pahoittelemme ylimääräistä vaivaa.

Uudet nettisivut avattu!

Sivut on päivitetty kokonaisuudessaan ja toimivat nyt paremmin myös älypuhelinten sekä tablettien ruuduilla.

Mikäli huomaat sivuissamme jotain puutteita, virheitä, rikkinäisiä linkkejä, kirjoitusvirheitä tms, niin ilmoitathan ystävällisesti sähköpostiimme.

KIMMO

Road To Ink 8.-9.9.2017 (JKL) messut

La Muerte Inkin Sami voitti yhdessä Savolan Musteen Tonin kanssa Road To Ink 2017 (JKL) -messujen lauantain parhaan mustaharmaatatuoinnin sekä Best of Show palkinnon huikealla koko jalan mittaisella freehand-scriptillä.

Studion päivitystä

Päivitimme 2017 vaihteessa studiomme sisustusta ja nyt muunmuassa kaikki viisi asiakaspaikkaa on varustettu huippuluokan Tatsoul-asiakastuoleilla.

Luonnollisesti jokaiselta paikalta löytyy televisiot joiden kautta voit katsoa tatuointia ottaessasi esimerkiksi Netflixiä, Viaplayta tms oman älypuhelimesi välityksellä.

Road to Ink 9.-10.9.2016 (JKL) messut

La Muerte Ink osallistui Road to Ink 2016 (JKL) messuille. Mukaan tarttui myöskin muutama palkinto!

– Sanna: Messujen paras tatuointi (Nukke)
– Sami: Perjantain paras mustaharmaa tatuointi (Sytytystulppa)
– Kimmo: Lauantain paras mustaharmaa tatuointi (Pöllöt)