VUODESTA 2012

LA MUERTE INK

Viihtyisä ja korkealaatuinen privaatti-tatuointistudio Oulussa
about

La Muerte Ink on laadukas ja luotettava perheyritys, jonka omistavat tatuoijat Kimmo ja Sanna Angervaniva. Avasimme liikkeen vuonna 2012 Helsingin Munkkivuoreen, mutta palasimme kesällä 2021 takaisin Ouluun kotikulmillemme. Alusta saakka periaatteena oli luoda viihtyisä, olohuonemainen tatuointiliike hieman kauemmaksi keskustan hulinasta, mutta kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päähän. Pidämme huolen että tatuointisessiosi on leppoisa ja miellyttävä kokemus vaikka hieman kipeää tekisikin.

Privaattistudiomme sijaitsee rauhallisella sijainnilla Kaakkurissa, vain muutaman kilometrin päässä Oulun keskustasta. Privaatilla tarkoitamme, että työskentelemme suljettujen ovien takana ja pyrimme näin välttämään ylimääräistä asiointia studiolla tatuointisessioiden aikana. Ajanvaraukset sekä konsultaatiot tapahtuvat siis aina sähköpostin välityksellä. Tukijoukkoja voi tuoda mukana maksimissaan yhden (1), mutta toivomme kuitenkin että tatuoimisen alkaessa tukijoukot poistuisivat jotta saamme työrauhan.

SAAPUMINEN

Meille on kätevä saapua autolla, lentäen, junalla sekä bussilla. Sijaitsemme n. 10 minuutin automatkan päässä lentokentältä, linja-autoasemalta, rautatieasemalta sekä lähimmiltä hotelleilta. Autolla matkustaville on pihassa ilmaista pysäköintitilaa.

RUOKA & JUOMA

Tarjolla on aina veloituksetta kahvia sekä keksiä. Snackbaristamme on mahdollista ostaa pikkunälkään mm. virvokkeita, karkkia, sipsejä sekä pähkinöitä. Wolt sekä Foodora kuljettaa nälkäisemmille keskustan ravintoloista.

VIIHDE

Studiollamme on ilmainen WiFi-yhteys. Suuret asiakaspaikat on varustettu alan parhaalla kalustolla ja on verhoilla suojattavissa. Lisämukavuutta tuo televisiot joista voit katsoa suoratoistopalveluita oman älypuhelimesi välityksellä. Studio on ilmastoitu, vartioitu sekä varustettu tallentavalla videovalvonnalla.

studio

VAIN TERVEENÄ TATUOITAVAKSI!

Älä tule kipeänä tatuoitavaksi. Emme halua studiolle koronaa, influenssaa tai muitakaan kulkutauteja. Artistin sairastuminen aiheuttaa aina useiden asiakkaiden aikojen peruuntumisen ja kalenterin uudelleenjärjestelyn.

LAITA VIIPYMÄTTÄ SÄHKÖPOSTIA, JOS
– tunnet olevasi yhtään kipeänä (nuha, kurkkukipu, yskä, lämpö/kuume, pahoinvointi)
– sinulla tai perheessäsi on koronatartunta, influenssaa, oksennustautia, norovirusta tms
– epäilet saaneesi tartunnan

Mikäli sinulla on kysyttävää tai joudut siirtämään ajan edellämainituista syistä, laitathan sähköpostia osoitteeseen lamuerte.ink@gmail.com.

Päivitetty 10.12.2023

studio
about
yhteystiedot

LA MUERTE INK
PRIVATE TATTOO STUDIO
(Käynti vain ajanvarauksella)

Keihäänkärjentie 3
90410 Oulu

Sähköpostiosoitteemme löydät ajanvaraussivun alaosasta.
Otathan kaikissa asioissa meihin yhteyden sähköpostitse.

HUOM! Emme myy tatuointitarvikkeita, tai tee lävistyksiä.

yhteystiedot