VUODESTA 2012

LA MUERTE INK

Viihtyisä ja korkealaatuinen privaatti-tatuointistudio Oulussa
about

TERVETULOA LA MUERTE INKIIN!

La Muerte Ink on laadukas ja luotettava perheyritys, jonka omistavat tatuoijat Kimmo ja Sanna Angervaniva. Avasimme liikkeen vuonna 2012 Helsingin Munkkivuoreen, mutta palasimme kesällä 2021 takaisin Ouluun kotikulmillemme. Alusta saakka periaatteena oli luoda viihtyisä, olohuonemainen tatuointiliike hieman kauemmaksi keskustan hulinasta, mutta kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päähän. Pidämme huolen että tatuointisessiosi on leppoisa ja miellyttävä kokemus vaikka hieman kipeää tekisikin.

Avokonttorimaisessa studiossamme on suuret verhoilla suojattavat asiakaspaikat. Asiakaspaikoillamme on televisiot joiden kautta voit katsoa suoratoistopalveluita oman älypuhelimesi välityksellä. Studiolla on asiakkaille ilmainen WiFi-yhteys. Tarjolla on aina kahvia, teetä ja pikkupurtavaa. Studiomme on ilmastoitu, vartioitu sekä varustettu tallentavalla videovalvonnalla. 

MUUTIMME OULUUN!

Privaattistudiomme sijaitsee rauhallisella sijainnilla Kaakkurissa, vain muutaman kilometrin päässä Oulun keskustasta. Privaatilla tarkoitamme, että työskentelemme suljettujen ovien takana ja pyrimme näin välttämään ylimääräistä asiointia studiolla tatuointisessioiden aikana. Ajanvaraukset sekä konsultaatiot tapahtuvat siis aina sähköpostin välityksellä.

Studiossamme on panostettu viihtyisyyteen jotta tatuointisessiosi sujuu mahdollisimman mukavasti ja kivuttomasti. Asiakaspaikat on varustettu alan parhaalla kalustolla, televisioilla sekä suoratoistomahdollisuudella. Asiakkaille on tarjolla ilmainen wifi, pikkupurtavaa sekä kahvia/teetä. Tukijoukkoja voi tuoda mukana maksimissaan yhden (1), mutta toivomme kuitenkin että tatuoimisen alkaessa tukijoukot poistuisivat jotta saamme työrauhan.

Meille on kätevä saapua autolla, lentäen, junalla sekä bussilla. Studiollemme on n. 10 minuutin automatka lentokentältä, linja-autoasemalta sekä rautatieasemalta. Pihassa on maksuttomat parkkipaikat.

Tutustuthan ensimmäisenä työnäytteisiin portfolioistamme alla näkyvistä linkeistä ja ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse projektisi tiimoilta!

Ajanvaraukset tapahtuu AJANVARAUSSIVUN ohjeiden mukaisesti.

studio

COVID-19 INFO

SIIRRÄ AIKASI JOS
– tunnet olevasi yhtään kipeänä (nuha, kurkkukipu, yskä, lämpöä/kuumetta)
– joku perheestäsi on saanut koronatartunnan
– olet altistunut, tai epäilet saaneesi tartunnan

Mikäli sinulla on kysyttävää tai joudut siirtämään ajan edellämainituista syistä, laitathan viipymättä sähköpostia osoitteeseen lamuerte.ink@gmail.com

Päivitetty 8.6.2022

studio
about
yhteystiedot

LA MUERTE INK
PRIVATE TATTOO STUDIO
(Käynti vain ajanvarauksella)

Keihäänkärjentie 3
90410 Oulu

Sähköpostiosoitteemme löydät ajanvaraussivun alaosasta.
Otathan kaikissa asioissa meihin yhteyden sähköpostitse.

HUOM! Emme myy tatuointitarvikkeita, tai tee lävistyksiä.

yhteystiedot