VUODESTA 2012

LA MUERTE INK

Viihtyisä ja korkealaatuinen tatuointistudio Helsingin Munkkivuoressa. Elokuusta 2021 alkaen Oulussa!
about

⭐️ MUUTAMME OULUUN! ⭐️

On ollut mahtavat 9 vuotta pyörittää La Muerte Inkiä Helsingissä ja toteuttaa unelmaamme kovien artistien, upeiden asiakkaiden ja mielettömien projektien parissa. Nyt on kuitenkin aika kääntää uusi sivu elämässämme ja palata takaisin juurillemme Ouluun. ❤️

Suljemme Helsingin liikkeen kesäkuussa, ja uusi viihtyisä privaattistudiomme tulee avautumaan Ouluun elokuussa 2021. Artisteina Oulussa toimivat Kimmo ja Sanna Angervaniva. Varaamme parhaillaan loppuvuoden aikoja, joten kannattaa olla nopea!

studio

COVID-19 INFO

KASVOMASKIEN KÄYTTÖ:
Edellytämme kaikilta asiakkailtamme sekä artisteiltamme maskin käyttöä studion tiloissa. Suosittelemme vähintään kirurgista maskia. Mikäli tulet julkisella kulkuvälineellä, käytäthän maskia suositusten mukaisesti jo matkan aikana. Tuolloin maski tulee vaihtaa uuteen studiolle saapuessa. Tuothan siis oman maskin mukanasi mikäli mahdollista. Mikäli sinulla ei ole maskia, tarjoamme sellaisen studiolta. Maskin voi käyttää hetkellisesti pois kasvoilta ainoastaan syömisen, juomisen ja tupakoinnin aikana.

TUKIJOUKOT:
Epidemian aikana ystäviä ei saa tuoda mukana studiolle. Pidämme epidemian aikana väkimäärän studiolla minimissä.

ÄLÄ TULE STUDIOLLE JOS
– tunnet olevasi yhtään kipeänä (nuha, kurkkukipu, yskä, lämpöä/kuumetta)
– joku perheestäsi on sairaana
– olet palannut ulkomailta alle 2 viikkoa sitten
– olet altistunut, tai epäilet saaneesi tartunnan

Mikäli sinulla on kysyttävää tai joudut perumaan ajan edellämainituista syistä, laitathan viipymättä sähköpostia osoitteeseen lamuerte.ink@gmail.com

studio

TERVETULOA LA MUERTE INKIIN!

Helsingin Munkkivuoressa, Talinrannassa sijaitseva La Muerte Ink -tatuointistudio on laadukas ja luotettava tatuointialan perheyritys, jonka omistavat tatuoijat Kimmo ja Sanna Angervaniva. Terveysviranomaisen tarkastama ja hyväksymä studio on avattu vuonna 2012 ja alusta alkaen periaatteena oli luoda viihtyisä, olohuonemainen tatuointiliike. Leppoisa henkilökuntamme pitää huolen että tunnelma on rentoa, juttu lentää ja tatuointisessiosi on varmasti mukava kokemus vaikka hieman kipeää tekisikin. Emme tee hommia kelloa tuijotellen, vaan kaikkiin töihin varataan aina reilusti aikaa.

Avokonttorimaisessa ilmastoidussa studiossamme on suuret verhoilla ympäröitävät asiakaspaikat. Kaikilla asiakaspaikoillamme on televisiot joiden kautta voit katsoa esimerkiksi Netflixiä, Viaplaytä, HBO:ta jne oman älypuhelimesi välityksellä. Studiolla on myös asiakkaille ilmainen WiFi-yhteys. Tarjolla on aina kahvia, teetä ja pikkupurtavaa. Studiomme on ilmastoitu, vartioitu sekä varustettu tallentavalla videovalvonnalla. 

about
yhteystiedot

LA MUERTE INK TATUOINTISTUDIO

Mesenaatintie 1
00350 Helsinki

Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Sähköpostiosoitteemme löydät ajanvaraussivun alaosasta.
Otathan kaikissa asioissa meihin yhteyden sähköpostitse.

HUOM! Emme myy tatuointitarvikkeita, tai tee lävistyksiä.

yhteystiedot