VUODESTA 2012

LA MUERTE INK

Viihtyisä ja korkealaatuinen privaatti-tatuointistudio Oulussa
about

⭐️ OLEMME MUUTTANEET OULUUN! ⭐️

Oli mahtavat 9 vuotta pyörittää tatuointiliikettä Helsingissä ja toteuttaa unelmaamme kovien artistien, upeiden asiakkaiden ja mielettömien projektien parissa. Oli kuitenkin aika kääntää uusi sivu elämässämme ja palata takaisin juurillemme Ouluun. ❤️

Artisteina Oulussa toimivat Kimmo ja Sanna Angervaniva. Uuden privaattistudiomme valmistuminen viivästyi, mutta pyrimme avaamaan studion vuoden 2021 loppuun mennessä. Työskentelemme siihen saakka tilapäisestä kotistudiostamme käsin.

studio

COVID-19 INFO

KASVOMASKIEN KÄYTTÖ:
Edellytämme kaikilta asiakkailtamme sekä artisteiltamme maskin käyttöä studion tiloissa. Suosittelemme vähintään kirurgista maskia. Mikäli tulet julkisella kulkuvälineellä, käytäthän maskia suositusten mukaisesti jo matkan aikana. Tuolloin maski tulee vaihtaa uuteen studiolle saapuessa. Mikäli sinulla ei ole maskia, tarjoamme sellaisen studiolta. Maskin voi käyttää hetkellisesti pois kasvoilta syömisen, juomisen ja tupakoinnin aikana.

TUKIJOUKOT:
Epidemian aikana ystäviä ei saa tuoda mukana studiolle. Pidämme epidemian aikana väkimäärän studiolla minimissä.

SIIRRÄ AIKASI JOS
– tunnet olevasi yhtään kipeänä (nuha, kurkkukipu, yskä, lämpöä/kuumetta)
– joku perheestäsi on sairaana
– olet altistunut, tai epäilet saaneesi tartunnan

Mikäli sinulla on kysyttävää tai joudut siirtämään ajan edellämainituista syistä, laitathan viipymättä sähköpostia osoitteeseen lamuerte.ink@gmail.com

studio

TERVETULOA LA MUERTE INKIIN!

La Muerte Ink on laadukas ja luotettava perheyritys, jonka omistavat tatuoijat Kimmo ja Sanna Angervaniva. Avasimme liikkeen vuonna 2012 Helsingin Munkkivuoreen, mutta palasimme kesällä 2021 takaisin Ouluun kotikulmillemme. Alusta saakka periaatteena oli luoda viihtyisä, olohuonemainen tatuointiliike hieman kauemmaksi keskustan hulinasta, mutta kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päähän. Pidämme huolen että tatuointisessiosi on leppoisa ja miellyttävä kokemus vaikka hieman kipeää tekisikin.

Avokonttorimaisessa studiossamme on suuret verhoilla suojattavat asiakaspaikat. Asiakaspaikoillamme on televisiot joiden kautta voit katsoa suoratoistopalveluita oman älypuhelimesi välityksellä. Studiolla on asiakkaille ilmainen WiFi-yhteys. Tarjolla on aina kahvia, teetä ja pikkupurtavaa. Studiomme on ilmastoitu, vartioitu sekä varustettu tallentavalla videovalvonnalla. 

about
yhteystiedot

LA MUERTE INK
PRIVATE TATTOO STUDIO
(Käynti vain ajanvarauksella)

Keihäänkärjentie 3
90410 Oulu

Sähköpostiosoitteemme löydät ajanvaraussivun alaosasta.
Otathan kaikissa asioissa meihin yhteyden sähköpostitse.

HUOM! Emme myy tatuointitarvikkeita, tai tee lävistyksiä.

yhteystiedot