Artistit ja jonot

Aikoja voi varata ainoastaan vihreänä oleville artisteille. Mikäli artistin ajanvaraus on suljettuna, hän ei ota uusia asiakkaita kalenteriinsa. Pyrimme pitämään kalenterit maksimissaan puolen vuoden mittaisena, joten tästä syystä jarruttelemme kalentereita aina välillä. Mikäli olet ollut jo asiakkaanamme aiemmin, suosittelemme laittamaan sähköpostia.
markus

Markus Koivurinta

Tatuointiharjoittelija

Jarno

Jape Pohjola

Tatuointiartisti

kimmo3 pieni

Kimmo Angervaniva

Tatuointiartisti / Omistaja

Sanna1 pieni

Sanna Angervaniva

Tatuointiartisti / Omistaja

17522546_10210167311992194_5910284224903037002_n

Milla Sipola

Tatuointiartisti

Lopettaa tatuointien teon maaliskuun 2021 lopussa

febi

Febianto Eskelinen

Tatuointiartisti

Siirtyy Järvenpään Backstagelle 1.7.2021 alkaen

studio1

HAEMME UUTTA ARTISTIA!

Paikka vapautuu 1.4.2021

Artisti hasselhoff

Vierailevat artistit / Guest artists

Jarno

JARNO ``JAPE`` POHJOLA

Tatuointiartisti

Oululaisen Jarno Pohjolan intohimoihin kuuluu tatuoimisen lisäksi lautalajit sekä matkustelu. Aiemmin hän työskenteli rakennuksilla mutta alkoi tutustua tatuoimisen saloihin vuonna 2017, jonka jälkeen siirtyi harjoittelijaksi oululaiseen tatuointistudioon. Lyhyessä ajassa hänestä on kuoriutunut erittäin taitava, sekä helläkätinen realismin tekijä.

Tyyli: Mustaharmaarealismi
Lempiaiheet: Ihmiset ja eläimet

KIELET

17522546_10210167311992194_5910284224903037002_n

MILLA SIPOLA

Tatuointiartisti

Kempeleestä kotoisin oleva maalaistyttömme Milla on viihtynyt piirtämisen parissa koko elämänsä. Kempeleen pottupeltojen vieriä tallustessaan hänen mielessään alkoi pyöriä tatuointien tekeminen ja hän aloitti perehtyä tatuoimiseen vuonna 2012. Artistimme Sanna huomasi hänen potentiaalinsa ja pyysi sittemmin Millan La Muerte Inkiin oppiin vuonna 2014. Hän on siitä lähtien kuulunut studiomme vakiokalustoon ja kehittänyt erittäin tunnistettavan omanlaisen tyylinsä.

Tyylit: Värikäs new school, neo traditional ja vesivärityyli
Lempiaiheet: Värikkäät eläimet, kukat, sarjakuvatyyli ja tyttömäiset kuvat

KIELET

kimmo3 pieni

KIMMO ANGERVANIVA

Tatuointiartisti / Omistaja

La Muerte Inkin perustajista toinen on Raahesta kotoisin oleva Kimmo. Työkseen hän on ehtinyt tehdä vaikka mitä, kuten vaikkapa olla radiojuontaja, portsari, karaokeisäntä sekä torninosturinkuljettaja. Tatuointeja hän on tehnyt vuodesta 2010 alkaen ja ammattilaisena 2012 saakka. Piirtänyt hän on potalta saakka ja taiteilun lisäksi sydäntä lähellä on musisointi, pelaaminen, autot, kissat sekä kuivat vitsit. Paino sanalla kuivat.

Tyylit: Mustaharmaa ja värirealismi
Lempiaiheet: Eläimet, muotokuvat, julkkikset, kummalliset ja hauskat aiheet

KIELET

Sanna1 pieni

SANNA ANGERVANIVA

Tatuointiartisti / Omistaja

Toinen La Muerte Inkin perustajista on Haukiputaalta lähtöisin oleva Sanna. Hän viihtyy vapaalla ollessaan piirtämisen, maalaamisen, elokuvien ja dokkareiden sekä kissojen parissa. Piirtänyt hän on koko elämänsä ja kiinnostus tatuointeihin alkoi jo varhaisessa iässä. Ensimmäisen tatuointinsa Sanna otti jo 13-vuotiaana ja tatuoimisen hän aloitti vuonna 2005. Kokemusta hänellä on siis tatuoimisesta jo pitkästi toistakymmentä vuotta.

Tyylit: Värikäs maalaustyylinen realismi, blackwork
Lempiaiheet: Kukat ja eläimet

KIELET

febi

FEBIANTO ``FEBI`` ESKELINEN

Tatuointiartisti

Febianto on sveitsiläissyntyinen, puoliksi indonesialainen, puoliksi suomalainen, ja henkisesti keravalainen. Hän pääsi oppipojaksi järvenpääläiseen tatuointiliikkeeseen vuonna 2013, mutta löytyi 2017 alusta studiomme edustalta kapaloituna pienessä bambukorissa.

Tyyli: Mustaharmaarealismi
Lempiaiheet: Synkät, kieroutuneet ja kauhuaiheiset kuvat. Naiset, ruusut sekä kallot

KIELET

markus

MARKUS KOIVURINTA

Tatuointiharjoittelija

Markus on tehnyt tatuointeja useiden vuosien ajan vähäisissä määrin, mutta viimeaikoina kipinä on iskenyt tatuoimiseen tosissaan. Hän käy harjoittelemassa La Muerte Inkissä lauantaisin ja tekee pääsääntöisesti pieniä mustaharmaita tatuointeja sekä tekstejä harjoittelijahintaan alkaen 70€.

Tyylit: Blackwork, dotwork, minimalismi
Lempiaiheet: Kaikki käy

KIELET