Artistit ja jonot

⭐️ OLEMME MUUTTANEET OULUUN! ⭐️

HUOM! Varsinaisen studiomme valmistuminen viivästyi loppuvuodelle 2021, joten teemme toistaiseksi töitä tilapäisestä kotistudiostamme käsin. 

Studiomme sijaitsee rauhallisella sijainnilla Kaakkurissa, vain muutaman kilometrin päässä Oulun keskustasta. Privaatilla tarkoitamme, että työskentelemme suljettujen ovien takana ja pyrimme näin välttämään ylimääräistä asiointia studiolla tatuointisessioiden aikana. Ajanvaraukset sekä konsultaatiot tapahtuvat siis aina sähköpostin välityksellä.

Studiossamme on tuttuun tapaan panostettu viihtyvyyteen jotta tatuointisessiosi sujuu mahdollisimman mukavasti ja kivuttomasti. Asiakaspaikat on varustettu alan parhaalla kalustolla, televisioilla sekä suoratoistomahdollisuudella. Asiakkaille on tarjolla ilmainen wifi, pikkupurtavaa sekä kahvia/teetä. Tukijoukkoja voi tuoda mukana maksimissaan yhden (1), mutta toivomme kuitenkin että tatuoimisen alkaessa tukijoukot poistuisivat jotta saamme työrauhan. 

Meille on kätevä tulla autolla, lentäen, junalla sekä bussilla. Studiollemme on n. 10 minuutin automatka lentokentältä, linja-autoasemalta sekä rautatieasemalta. Pihassa on maksuttomat parkkipaikat. 

Tutustuthan ensimmäisenä työnäytteisiin portfolioistamme alla näkyvistä linkeistä ja ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse projektisi tiimoilta!

Ajanvaraukset tapahtuu AJANVARAUSSIVUN ohjeiden mukaisesti.

ARTISTIT OULUSSA

Sanna1 pieni

SANNA ANGERVANIVA

Tatuointiartisti / Omistaja

Haukiputaalta lähtöisin oleva Sanna viihtyy vapaalla ollessaan piirtämisen, maalaamisen, elokuvien ja dokkareiden sekä eläinten parissa. Piirtänyt hän on koko elämänsä ja kiinnostus tatuointeihin alkoi jo varhaisessa iässä. Ensimmäisen tatuointinsa Sanna otti jo 13-vuotiaana ja tatuoimisen hän aloitti vuonna 2005. Kokemusta hänellä on siis tatuoimisesta jo lähes parikymmentä vuotta.

Tyylit: Värikäs maalaustyylinen realismi, blackwork
Lempiaiheet: Kukat ja eläimet

KIELET

kimmo ja seppo

KIMMO ANGERVANIVA

Tatuointiartisti / Omistaja

Raahesta lähtöisin oleva Kimmo on ehtinyt elämänsä aikana tehdä vaikka ja mitä, kuten vaikkapa olla radiojuontaja, portsari, karaokeisäntä sekä nosturinkuljettaja. Tatuointeja hän on tehnyt vuodesta 2010 alkaen ja ammattilaisena 2012 saakka. Piirtänyt hän on potalta saakka ja taiteilun lisäksi sydäntä lähellä on kitaransoitto, metallimusiikki, pelaaminen, autot, eläimet sekä kuivat vitsit.

Tyylit: Pääpaino mustaharmaarealismissa, mutta myös värikuvat
Lempiaiheet: Muotokuvat, julkkikset, eläimet, kaikki kummalliset ja hauskat aiheet

KIELET