KALENTERITILANTEET

KIMMO ANGERVANIVA

KIMMO ANGERVANIVA

Kalenteri on hetkellisesti kiinni kunnes kaikki sähköpostit on vastattu. Kalenteri avautuu huhtikuussa ja jonoa tällä hetkellä n. 7kk.

SANNA ANGERVANIVA

SANNA ANGERVANIVA

Jonoa kalenterissa noin 4 kuukautta.
Ajanvarauksessa on tällä hetkellä ruuhkaa.

Ajanvarausprosessi

1. Tietojen ja kuvien lähettäminen sähköpostitse
2. Konsultointi sekä vapaan ajan/aikojen tarjoaminen
3. Varausmaksun 50/100€ maksaminen
4. Ajanvarauksen vahvistus

EMME TEE

– tatuointeja alaikäisille (K-18), edes vanhempien suostumuksella. Nuoren henkilön todistettava ikänsä (passi/ajokortti/henkilökortti).
– raskaana oleville tai imettäville
– lävistyksiä
– humalaiselle, krapulaiselle tai huumausaineiden vaikutuksen alaiselle
– veriteitse tarttuvia tauteja sairastaville (HIV, AIDS, Hepatiitti)
– tatuointeja jotka ovat rasistisia, loukkaavia, jengitunnuksia tms.
– sairaana oleville henkilöille tartuntavaaran ja tulehdusriskin vuoksi

EMME TATUOI SEURAAVIA ALUEITA

– Sormien sivut, kämmenen sivut ja sisäpuoli
– Varpaat, varpaiden ja jalkapöydän sivut, jalkapohjat
– Intiimialueet
– Kasvot, silmäluomet ja suu
– Ihomuutosten, luomien tai ihosairauksien päälle.
– Alle 2 vuotta vanhojen arpien päälle
– Ensikertalaiselle kylkeen, kaulaan, kurkkuun, kämmenselkään tai rinnan keskiosaan

MAHDOLLISET ESTEET TATUOIMISELLE

Kerro ajanvarauksen yhteydessä mikäli sinulla on jokin seuraavista:
– verenvuototauti tai verta ohentava lääkitys
– väriaineallergia tai yliherkkyys väriaineille
– epilepsia, diabetes, sydämentahdistin
– pyörätuoli (studiolle pitkät portaat)

Tatuoitavalla alueella
– syntymämerkki, suonikohjut, mustelmat tai luomet
– aktiivinen atopia, psoriasis tai ihottuma
– arpi joka on alle 2 vuotta vanha
– palovammat, myös auringonpolttamat

Teemme tatuointeja vain terveelle iholle. Sinun tulee kertoa etukäteen, mikäli sinulla on esimerkiksi terveyteen liittyviä haittoja tatuoinnin ottamiseen tai paranemiseen liittyen. Sairauksista tai muusta oleellisesta kertomatta jättäminen voi aiheuttaa vaaratilanteen itsellesi ja/tai tatuoijalle, sekä takuun raukeamisen. Luethan siis ajanvarauksen ohjeet huolellisesti läpi ja lähetät kaikki pyydetyt tiedot sekä kuvat ensimmäisen viestin yhteydessä.

Toivomme että käytät hieman aikaa ensimmäisen sähköpostin lähettämiseen ja tutustut huolella artistien portfolioihin. Ilmoita ensimmäisessä viestissä kaikki pyydetyt tiedot ja liitä mukaan myös kuva tatuoitavasta alueesta. Lisääthän myös kuvan toivomasi tatuoinnin tyylistä tai vaihtoehtoisesti malli josta toivot tatuoinnin tehtävän. Näin nopeutat ajanvarausprosessia. Vastaathan myös mieluiten aina samaan viestiketjuun, jotta löydämme keskustelut helpommin kun alamme suunnittelemaan tatuointia.

Normaali vastausaika on n. 7 päivää, mutta sähköpostien ruuhkautuessa vastausaika voi olla pidempikin. Vastaamme viesteihin saapumisjärjstyksessä, joten viestiketjun ns. nostattaminen uudella sähköpostilla ei ole kannattavaa. Mikäli et saa automaattivastausta lähettämääsi ajanvarausviestiin, niin laitathan uudelleen viestiä. 

SISÄLLYTÄ SÄHKÖPOSTIIN SEURAAVAT

 1. Otsikoksi toivomasi artisti. Tutustu huolella portfolioon sekä artistin tekemään tyyliin.
 2. Kerro nimesi, puhelinnumero, ikä, asuinpaikka
 3. Tatuoinnin koko, sijainti ja puoli, väri/mustaharmaa, tatuoinnin tyyli (jos tiedossa)
 4. Kerro lyhyesti haaveilemastasi tatuoinnista. Vain oleelliset tiedot tatuointia koskien riittää, jotta projektin sisäistäminen on meille helpompaa ja ajanvaraus käy sujuvammin.
 5. Liitä mukaan 1-2 mallikuvaa joiden tyylistä pidät. Emme kopioi toisten tekemiä tatuointeja, mutta voit liittää suuntaa antavan kuvan sähköpostiin.
 6. Liitä mukaan hyvässä valaistuksessa ja noin 1 metrin etäisyydeltä kohtisuoraan otettu valokuva tatuoitavasta alueesta tai peitettävästä tatuoinnista. Muistathan mainita mikäli valokuva on peilin kautta otettu.
 7. Toivomasi viikonpäivä(t) tatuoinnin ottamiseen TI-LA väliltä. Aloitamme pääsääntöisesti työskentelyn aina klo 12. Huomioithan että lauantait ovat kysytyimpiä, jonka vuoksi vapaat ajat menevät yleensä pidemmälle.
 8. Mainitse jos haluat tatuointisi täysin vegaanisena.
 9. Kerro mikäli kyseessä on ensimmäinen tatuointisi. Luethan ensikertalaisen TIETOPAKETTI.
 10. Mikäli sinulla on lahjakortti, kerro varauksen yhteydessä lahjakortin numero sekä ostopäivä.
 11. Pyrithän aina käyttämään mieluiten samaa viestiketjua lähettäessäsi projektiisi liittyvää sähköpostia.
 12. Kerrothan mikäli olet kiinnostunut peruutusajoista. Muistathan mainita myös viikonpäivät / kellonajat jolloin pääsisit parhaiten paikalle.

VARAUSMAKSU, AJAN SIIRTÄMINEN TAI PERUMINEN

MAKSAESSASI VARAUSMAKSUN HYVÄKSYT SEURAAVAT EHDOT:

 1. Varausmaksu toimii vakuutena siitä, että olet harkinnut tatuoinnin ottamisen loppuun saakka ja tulet sovittuna aikana paikalle. Ilmoitamme varausmaksun ohjeet ajanvarauksen yhteydessä ja varausmaksu 50/100€ tulee suorittaa 10 päivän kuluessa. Mikäli varausmaksua ei ole suoritettuna 10 päivän kuluessa, varaus poistuu kalenterista. Huolehdithan siis että maksat varausmaksun ajoissa. Mikäli maksu viivästyy, ilmoita siitä meille sähköpostitse.
 2. Varausmaksun maksettuasi varauksesi on sitova. Varausmaksu maksetaan takaisin ainoastaan siinä tilanteessa jos artisti joutuu perumaan varatun ajan, eikä uutta aikaa saada järjestymään kohtuullisen ajan sisällä.
 3. Mahdolliset muutokset tatuointia koskien tulee ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen aikaa. Myöskin mahdolliset referenssikuvat tulee lähettää viimeistään viikkoa ennen sessiota. Mikäli muutoksista ei ole ilmoitettu ja artisti on tästä syystä tehnyt turhaa työtä, varausmaksua ei hyvitetä takaisin.
 4. Varausmaksu hyvitetään takaisin tatuoinnin hinnassa. Mikäli aikoja on useampi varattuna, varausmaksu hyvitetään takaisin viimeisen varatun ajan yhteydessä.

VARATUN AJAN SIIRTÄMINEN, PERUMINEN TAI TULEMATTA JÄTTÄMINEN:

 • Ethän tule kipeänä tatuoitavaksi. Mikäli sairastut, ilmoita siitä sähköpostitse HETI sairastuttuasi, jotta ehdimme hankkia tilallesi toisen asiakkaan. Lääkärintodistuksen esittämällä varausmaksusi pysyy voimassa.
 • Pidätämme oikeuden kieltäytyä tatuoimisesta mikäli asiakas saapuu paikalle sairaana (flunssa, yskä, kuume, tarttuvat taudit, jne). Mikäli asiakas saapuu paikalle ilmoittamatta sairaudestaan, tatuoijalla on oikeus peruuttaa tatuointisessio ja ottaa hyvityksenä varausmaksun summa.
 • Mikäli joudut siirtämään ajan alle 5 vuorokautta ennen varattua aikaa tai unohdat tulla sovittuna aikana paikalle, menetät varausmaksun. Uutta aikaa varatessasi sinun tulee suorittaa varausmaksu uudelleen. Myös mahdolliset muut varatut ajat siirtyy jonon perälle.
 • Aikaa voi siirtää maksimissaan 2 kertaa.

SUUNNITTELU JA LUONNOKSET

Suunnittelemme pääsääntöisesti luonnokset aina saman päivän aamuna, tai paikan päällä tullessasi tatuoitavaksi. Tästä syystä on tärkeää että toimitat sähköpostitse kaikki tarvittavat tiedot tatuointiasi koskien ja ilmoitat mahdollisista muutoksista viimeistään (1) viikkoa ennen varattua aikaa. Mikäli materiaaleja ei ole toimitettu, tai muutoksista ei ole ilmoitettu etukäteen, niin varausmaksua ei hyvitetä loppusummassa. Jos tatuointia ei voida esimerkiksi muuttuneen idean vuoksi toteuttaa varattuna aikana, niin varausmaksu tulee suorittaa uudestaan uutta aikaa varatessa.

Teemme ainoastaan tatuointeja jotka ovat mielestämme hienoja, joten olethan avoimin mielin ehdotuksillemme. Suunnittelemme kaikki tatuointimme itse, joten luonnoksen tekeminen/teettäminen muilla ei ole kannattavaa.

SUUNNITTELUSESSIO 100€ / max 2h. (lisäpalvelu):

Mikäli kyseessä on esimerkiksi isomman projektin aloitus, et ole varma haluamistasi elementeistä tai haluat nähdä tatuointiluonnoksen ennen sessiota, niin tarjoamme lisäpalveluna erillistä suunnittelusessiota. Tuolloin käymme kasvotusten läpi toivomiasi elementtejä, toteutustapaa sekä asettelua, ja suunnittelemme tatuointikokonaisuutta.

Erikseen järjestettävä konsultaatiosessio maksaa 100€ ja sisältää maksimissaan 2 tuntia suunnittelua. Hinta veloitetaan myös siinä tapauksessa jos projektin toteutuksesta ei päästä yhteisymmärrykseen. Tutusthan siis huolella tatuointiartistisi portfolioon, jotta sinulla on käsitys siitä minkälaista tyyliä artisti tekee.

Jos/kun luonnos hyväksytään, varataan samalla myös tatuointiaika/-ajat projektille ja veloitetaan varausmaksu 100€ joka hyvitetään viimeisessä sessiossa takaisin.

Tilanteita joissa erillinen suunnittelusessio on tarpeellinen:

 • Haluat tutustua artistiin kasvotusten ja keskustella projektista ennen aikojen varaamista
 • Haluat nähdä tatuointiluonnoksen etukäteen
 • Et ole varma haluamasi tatuoinnin elementeistä, asettelusta, tyylistä tai toteutustavasta
 • Isomman tatuointikokonaisuuden asettelun ja elementtien etsiminen ja suunnittelu
 • Peitetatuoinnin suunnittelu

HINNOITTELU JA MAKSUTAVAT

HINNOITTELU

– Varausmaksu 100€
– Pienten tatuointien lähtöhinnat ovat alkaen 100€
– Sessiohinta vaihtelee 350-700€ välillä. (Sisältää suunnittelun session yhteydessä)
– Erillinen suunnittelusessio 100€ / max 2h. (maksullinen lisäpalvelu)

Hinnat sisältävät ALV:n 24%.

Varaamme keskikokoisille ja suurille töille pääsääntöisesti koko päivän aikaa. Hinta määräytyy käytettyjen työtuntien sekä työn vaativuuden mukaan. Voit tiedustella session maksimihintaa artistiltasi. Kerrothan mikäli sinulla on hintakatto projektille, niin arvioimme onko projekti mahdollista toteuttaa budjetin rajoissa.

Emme pysty arvioimaan suurten, useamman session projektien kokonaishintaa etukäteen. Hintaan vaikuttaa tatuoinnin sekä tatuoitavan alueen koko, yksityiskohtien määrä, ihotyyppi jne. Mikäli kipukynnys on matala, ja taukoja joudutaan pitämään paljon, niin myös työskentely on usein hitaampaa.
Peitetatuoinnit maksavat yleensä enemmän kuin tatuointi uudelle alueelle, koska työtä ja suunnittelua on yleensä enemmän kuin tatuoitaessa uudelle alueelle. Lisäksi peitetatuoinnit saattavat vaatia toisen värityskerran.

MAKSUTAVAT

– Pankki-/luottokortit Visa ja Mastercard. (Tarkista korttimaksuraja!)
– Käteinen
– Tilisiirto
– Lahjakortti (Tuloste tai kuva mukaan)

HUOM! Maksu tapahtuu aina tatuointisession yhteydessä.
Emme tee tatuointeja velaksi tai osamaksulla.