Ajanvaraus

Luethan ohjeet huolella ja lähetä kaikki vaaditut tiedot sekä kuvat ensimmäisessä ajanvaraussähköpostissa. Näin nopeutat ajanvarauksesi käsittelyä.

HUOM!

Pahoittelemme poikkeuksellisen pitkiä vastausaikoja muuttokiireiden sekä lomien vuoksi. Vastaamme viesteihin saapumisjärjestyksessä, joten olethan kärsivällinen.

Teemme tatuointeja vain terveelle iholle. Sinun tulee kertoa etukäteen, mikäli sinulla on terveyteen liittyviä haittoja tatuoinnin ottamiseen tai paranemiseen liittyen. Esim. verenvuototauti, atooppinen iho, väriaineallergia/-yliherkkyys, psoriasis, epilepsia, diabetes, arpia tai luomia alueella, verta ohentava lääkitys, tms. Esimerkiksi ihottuman tai arven päälle tatuoitaessa emme myönnä kyseisen alueen kohdalle takuuta.

EMME TEE

 • tatuointeja alaikäisille (K-18), edes vanhempien suostumuksella. Nuoren henkilön todistettava ikänsä (passi/ajokortti/henkilökortti).
 • raskaana oleville tai imettäville
 • lävistyksiä
 • humalaiselle, krapulaiselle tai huumausaineiden vaikutuksen alaiselle
 • veriteitse tarttuvia tauteja sairastaville (HIV, AIDS, Hepatiitti)
 • tatuointeja jotka ovat rasistisia, loukkaavia, jengitunnuksia tms.
 • sairaana oleville henkilöille tartuntavaaran ja tulehdusriskin vuoksi

EMME TATUOI SEURAAVIA ALUEITA

 • Sormien sivut, kämmenen sivut ja sisäpuoli
 • Varpaat, varpaiden ja jalkapöydän sivut, jalkapohjat
 • intiimialueet
 • kasvot, silmäluomet ja suu
 • ihomuutosten, luomien tai ihosairauksien päälle.
 • alle 2 vuotta vanhojen arpien päälle
 • ensikertalaiselle kylkeen, kaulaan, kurkkuun, kämmenselkään tai rinnan keskiosaan

AJANVARAUS SÄHKÖPOSTITSE

Varmista ensimmäisenä ARTISTISIVULTA että toivomasi artistin kalenteri on auki.

Käytäthän hieman aikaa ensimmäisen sähköpostin lähettämiseen ja lähetät ensimmäisen viestin yhteydessä tarvittavat tiedot sekä liitetiedostot. Näin nopeutat ajanvarausprosessia. Kirjoitathan myös mieluiten aina samaan viestiketjuun, jotta löydämme keskustelut kun alamme suunnittelemaan tatuointia.

Artistimme käyvät sähköposteja läpi pari kertaa viikossa, joten olethan kärsivällinen. Ajanvarauksen ollessa auki vastausaika on ruuhkasta riippuen 2-10 päivää. 

KERRO SÄHKÖPOSTISSA SEURAAVAT TIEDOT

 1. Kirjoita otsikoksi toivomasi artisti. HUOM! Ajanvarauksissa Ouluun, kirjoita otsikoksi ”Kimmo Oulu” tai ”Sanna Oulu”
 2. Kerro nimesi, puhelinnumero, ikä, asuinpaikka
 3. Tatuoinnin koko, sijainti ja puoli, väri/mustaharmaa, tyyli (jos tiedossa)
 4. Kerro lyhyesti haaveilemastasi tatuoinnista. Vain oleelliset tiedot tatuointia koskien riittää, jotta projektin sisäistäminen on meille helpompaa ja ajanvaraus käy sujuvammin.
 5. Liitä mukaan 1-2 mallikuvaa joiden tyylistä pidät. Emme kopioi toisten tekemiä tatuointeja, mutta voit liittää suuntaa antavan kuvan sähköpostiin.
 6. Liitä mukaan hyvässä valaistuksessa ja noin 1 metrin etäisyydeltä kohtisuoraan otettu valokuva tatuoitavasta alueesta tai peitettävästä tatuoinnista. Muistathan mainita mikäli valokuva on peilin kautta otettu.
 7. Toivomasi viikonpäivä(t) tatuoinnin ottamiseen TI-LA väliltä. Aloitamme pääsääntöisesti työskentelyn aina klo 12. Huomioithan että lauantait ovat kysytyimpiä, jonka vuoksi vapaat ajat menevät yleensä pidemmälle.
 8. Mainitse jos haluat tatuointisi täysin vegaanisena.
 9. Kerro mikäli kyseessä on ensimmäinen tatuointisi. Luethan ensikertalaisen TIETOPAKETTI.
 10. Mikäli sinulla on lahjakortti, kerro varauksen yhteydessä lahjakortin numero sekä ostopäivä.
 11. Pyrithän aina käyttämään mieluiten samaa viestiketjua lähettäessäsi projektiisi liittyvää sähköpostia.

VARAUSMAKSU, VARATUN AJAN SIIRTÄMINEN JA AJAN PERUMINEN

Veloitamme usein etukäteen suunniteltavista tai useampien sessioiden projekteista VARAUSMAKSUN. Lähetämme sähköpostitse ohjeet varausmaksun maksamiseen. Varausmaksu tulee olla suoritettuna 10 päivän kuluessa viestin saapumisesta. Otathan huomioon myös pankkien välisen siirtoajan 1-2pv.

MAKSAESSASI VARAUSMAKSUN, HYVÄKSYT SEURAAVAT EHDOT:

 1. Varausmaksu toimii vakuutena siitä, että olet harkinnut tatuoinnin ottamisen loppuun saakka ja tulet sovittuna aikana paikalle. Mikäli varausmaksua ei ole suoritettuna ennen määräaikaa, varaus poistuu kalenterista. Huolehdithan siis että maksat varausmaksun ajoissa. Mikäli maksu viivästyy, ilmoita siitä meille sähköpostitse.
 2. Varausmaksun maksettuasi varauksesi on sitova. Varausmaksu maksetaan takaisin ainoastaan siinä tilanteessa jos tatuoija joutuu perumaan varatun ajan, eikä uutta aikaa saada järjestymään kohtuullisen ajan sisällä.
 3. Mahdolliset muutokset tatuointia koskien tulee ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen aikaa. Myöskin mahdolliset referenssikuvat tulee lähettää viimeistään viikkoa ennen sessiota. Mikäli tatuointiin on tullut muutoksia ja artisti on tehnyt turhaa työtä, varausmaksua ei hyvitetä takaisin.
 4. Varausmaksu hyvitetään takaisin tatuoinnin hinnassa. Mikäli aikoja on useampi varattuna, varausmaksu hyvitetään takaisin viimeisen varatun ajan yhteydessä.

VARATUN AJAN SIIRTÄMINEN, PERUMINEN TAI TULEMATTA JÄTTÄMINEN:

 • Ethän tule kipeänä tatuoitavaksi. Mikäli sairastut, ilmoita siitä sähköpostitse HETI sairastuttuasi, jotta ehdimme hankkia tilallesi toisen asiakkaan. Lääkärintodistuksen esittämällä varausmaksusi pysyy voimassa.
 • Pidätämme oikeuden kieltäytyä tatuoimisesta mikäli asiakas saapuu paikalle sairaana (flunssa, yskä, kuume, tarttuvat taudit, jne). Mikäli asiakas saapuu paikalle ilmoittamatta sairaudestaan, tatuoijalla on oikeus peruuttaa tatuointisessio ja ottaa hyvityksenä varausmaksun summa.
 • Mikäli joudut siirtämään ajan alle 5 vuorokautta ennen varattua aikaa tai unohdat tulla sovittuna aikana paikalle, menetät varausmaksun. Uutta aikaa varatessasi sinun tulee suorittaa varausmaksu uudelleen. Myös mahdolliset muut varatut ajat siirtyy jonon perälle.
 • Aikaa voi siirtää maksimissaan 2 kertaa.

SUUNNITTELU JA LUONNOKSET

 • Emme valitettavasti lähetä luonnoksia etukäteen nähtäväksi.
 • Suunnittelemme pääsääntöisesti luonnokset aina saman päivän aamuna, tai paikan päällä tullessasi tatuoitavaksi. Tästä syystä on tärkeää että toimitat sähköpostitse kaikki tarvittavat tiedot tatuointiasi koskien ja ilmoitat mahdollisista muutoksista viimeistään (1) viikkoa ennen varattua aikaa. Mikäli materiaaleja ei ole toimitettu, tai muutoksista ei ole ilmoitettu etukäteen, niin varausmaksua ei hyvitetä loppusummassa. Jos tatuointia ei voida esimerkiksi muuttuneen idean vuoksi toteuttaa varattuna aikana, niin varausmaksu tulee suorittaa uudestaan uutta aikaa varatessa.
 • Teemme ainoastaan tatuointeja jotka ovat mielestämme hienoja, joten olethan avoimin mielin ehdotuksillemme. Suunnittelemme kaikki tatuointimme itse, joten luonnoksen tekeminen/teettäminen muilla ei ole kannattavaa.

HINNOITTELU

 • Pienten tatuointien lähtöhinnat ovat alkaen 100€
 • Sessiohinta vaihtelee 350-700€ välillä. Varaamme keskikokoisille ja suurille töille pääsääntöisesti koko päivän aikaa. Hinta määräytyy käytettyjen työtuntien sekä työn vaativuuden mukaan. Voit tiedustella session maksimihintaa artistiltasi. Hintoihimme sisältyy aina tatuointien suunnittelu sekä arvonlisävero 24%. Kerrothan mikäli sinulla on hintakatto projektillesi, niin arvioimme onko projekti mahdollista toteuttaa budjetin rajoissa.
 • Emme pysty arvioimaan suurten useamman session projektien kokonaishintaa etukäteen. Hintaan vaikuttaa koko, yksityiskohtien määrä jne. Joillakin esimerkiksi iho ottaa väriä paremmin vastaan kuin toisilla. Mikäli kipukynnys on matala, ja taukoja joudutaan pitämään paljon, niin myös työskentely on usein hitaampaa.
 • Peitetatuoinnit maksavat yleensä aina enemmän kuin tatuointi uudelle alueelle, koska työtä ja suunnittelua on yleensä enemmän kuin tatuoitaessa uudelle alueelle. Lisäksi peitetatuoinnit saattavat vaatia toisen värityskerran.

MAKSUTAVAT

 • Pankki-/luottokortit Visa ja Mastercard. (Tarkistathan verkkopankistasi korttimaksurajan!)
 • Käteinen
 • Tilisiirto (Muista verkkopankkitunnukset!)
 • Lahjakortti Lue lisää!

Maksu tapahtuu aina tatuointisession yhteydessä.
Emme tee tatuointeja velaksi tai osamaksulla.

PERUUTUSAJAT

Ilmoitamme jatkossa peruutusajoista artistien Instagram-tarinoissa. Seuraathan siis toivomaasi artistia Instagramissa ja lähetät sähköpostitse tatuointitoiveesi ja tietosi kun peruutusaikaa on tarjolla.

Huom! Ethän lähetä viestiä Instagramin DM-viestien kautta, vaan sähköpostitse. Kerrothan peruutusaikaa tiedustellessasi lyhyesti minkälainen tatuointi on kyseeessä ja mihin kohtaan olisi tulossa.

Instagram-tilien linkit löydät ARTISTISIVULTA.

AJANVARAUKSEN LÄHETTÄMINEN

Tutustuthan huolella portfolioihin, varaustilanteeseen sekä ajanvarauksen ehtoihin tällä sivulla ennen ajan varaamista.