Artistit ja jonot

Aikoja voi varata ainoastaan vihreänä oleville artisteille. Mikäli artistin ajanvaraus on suljettuna, hän ei ota uusia asiakkaita kalenteriinsa. Pyrimme pitämään kalenterit maksimissaan puolen vuoden mittaisena, joten tästä syystä jarrutamme kalentereita aina välillä. Mikäli sinulla on kuitenkin jo meneillään oleva projekti artistin kanssa, suosittelemme laittamaan sähköpostia.
17522546_10210167311992194_5910284224903037002_n

Milla Sipola

Tatuointiartisti

febi

Febianto Eskelinen

Tatuointiartisti

Jarno

Jarno ``Jape`` Pohjola

Tatuointiartisti

markus

Markus Koivurinta

Tatuointiharjoittelija

kimmo3 pieni

Kimmo Angervaniva

Tatuointiartisti / Omistaja

Sanna1 pieni

Sanna Angervaniva

Tatuointiartisti / Omistaja

Artisti hasselhoff

Vierailevat artistit / Guest artists

Jarno

JARNO POHJOLA

Tatuointiartisti

Oululaisen Jarno Pohjolan intohimoihin kuuluu tatuoimisen lisäksi lautalajit sekä matkustelu. Aiemmin hän työskenteli rakennuksilla mutta alkoi tutustua tatuoimisen saloihin vuonna 2017, jonka jälkeen siirtyi harjoittelijaksi oululaiseen tatuointistudioon. Lyhyessä ajassa hänestä on kuoriutunut erittäin taitava, sekä helläkätinen realismin tekijä.

”Teen pääosin mustaharmaarealismia. Lempiaiheitani ovat ihmiset sekä eläimet.”

KIELET / LANGUAGES

17522546_10210167311992194_5910284224903037002_n

MILLA SIPOLA

Tatuointiartisti

Kempeleestä kotoisin oleva maalaistyttömme Milla on viihtynyt piirtämisen parissa koko elämänsä. Kempeleen pottupeltojen vieriä tallustessaan hänen mielessään alkoi pyöriä tatuointien tekeminen ja hän aloitti perehtyä tatuoimiseen vuonna 2012. Artistimme Sanna huomasi hänen potentiaalinsa ja pyysi sittemmin Millan La Muerte Inkiin oppiin vuonna 2014. Hän on siitä lähtien kuulunut studiomme vakiokalustoon ja kehittänyt erittäin tunnistettavan omanlaisen tyylinsä.

”Lemppareitani ovat sarjakuvamaiset new school, neo traditional -tyyliset värikuvat, sekä vesivärityyliset tatuoinnit. Erityisesti kaikki värikkäät eläimet, kukat ja tyttöjen jutut ovat lähellä sydäntäni!”

KIELET / LANGUAGES

kimmo3 pieni

KIMMO ANGERVANIVA

Tatuointiartisti / Omistaja

La Muerte Inkin perustajista toinen on Raahesta kotoisin oleva Kimmo. Työkseen hän on ehtinyt tehdä vaikka mitä, kuten vaikkapa olla radiojuontaja, portsari, karaokeisäntä sekä torninosturinkuljettaja. Tatuointeja hän on tehnyt vuodesta 2010 alkaen ja ammattilaisena 2012 saakka. Piirtänyt hän on potalta saakka ja taiteilun lisäksi sydäntä lähellä on musisointi, pelaaminen, autot, kissat sekä kuivat vitsit. Paino sanalla kuivat.

”Erityisesti yksityiskohtaiset realistiset tatuoinnit sekä potretit ovat lähellä sydäntäni. Kannattaa myös ehdotella kaikkea erikoisia ideoita, koska niistä yleensä kehkeytyy kaikista siisteimmät jutut! :)”

KIELET / LANGUAGES

Sanna1 pieni

SANNA ANGERVANIVA

Tatuointiartisti / Omistaja

Toinen La Muerte Inkin perustajista on Haukiputaalta lähtöisin oleva Sanna. Hän viihtyy vapaalla ollessaan piirtämisen, maalaamisen, elokuvien ja dokkareiden sekä kissojen parissa. Piirtänyt hän on koko elämänsä ja kiinnostus tatuointeihin alkoi jo varhaisessa iässä. Ensimmäisen tatuointinsa Sanna otti jo 13-vuotiaana ja tatuoimisen hän aloitti vuonna 2005. Kokemusta hänellä on siis tatuoimisesta jo pitkästi toistakymmentä vuotta.

”Omia suosikkejani on värilliset yksityiskohtaiset tatuoinnit ja erityisesti kukat ja eläimet. Pyrin keskittymään pääasiassa väritatuointeihin, enkä toistaiseksi tee laisinkaan mustaharmaita tatuointeja.”

KIELET / LANGUAGES

febi

FEBIANTO ESKELINEN

Tatuointiartisti

Febianto on sveitsiläissyntyinen, puoliksi indonesialainen, puoliksi suomalainen, ja henkisesti keravalainen. Hän pääsi oppipojaksi järvenpääläiseen tatuointiliikkeeseen vuonna 2013, mutta löytyi 2017 alusta studiomme edustalta kapaloituna pienessä bambukorissa.

”Teen pääasiassa mustaharmaarealistisia tatuointeja. Erityisesti kaikki synkät ja kieroutuneet aiheet kiinnostaa eli kauhujutut ja sen semmoiset. Tykkään tosi paljon tehdä muunmuassa ruusuja, kalloja sekä naisia.”

KIELET / LANGUAGES

markus

MARKUS KOIVURINTA

Tatuointiharjoittelija

Markus on tehnyt tatuointeja useiden vuosien ajan vähäisissä määrin, mutta viimeaikoina kipinä on iskenyt tatuoimiseen tosissaan. Hän käy harjoittelemassa La Muerte Inkissä lauantaisin ja tekee pääsääntöisesti pieniä mustaharmaita tatuointeja sekä tekstejä harjoittelijahintaan alkaen 70€. Hänen lemppareitaan on blackwork/dotwork-tatuoinnit.

KIELET / LANGUAGES