Perustiedot

Tutustuthan ennen kaavakkeen täyttämistä artistien portfolioihin ja luet huolella ajanvaraussivun ehdot läpi. Täytäthän kaikki tiedot huolella. Huomioi erityisesti sähköpostiosoitteen oikeinkirjoitus.
Etu- ja sukunimi
Kirjoita sähköpostiosoitteesi kahteen kertaan. Varmistathan oikeinkirjoituksen.
Tatuointien ikäraja on 18v. Nuoren henkilön on pyydettäessä todistettava ikänsä. (Passi, ajokortti, kuvallinen henkilökortti).

Tiedot tatuoinnista

Tutustuthan ihan ensimmäiseksi artistiemme portfolioihin. Etusivulta näet artistien jonotustilanteet. Vihreällä olevien artistien ajanvaraukset ovat aktiivisena ja punaiset ovat tauolla, mutta voit silti asettua jonottamaan kalenterin avautumista täyttämällä kaavakkeen.
Artistin valinta on tärkein vaihe tatuointia ottaessa. Tutustuthan siis huolella portfolioihin ennen ajan varaamista.
Huomioithan että emme tee ensikertalaisille tatuointia kaulaan, rinnan keskiosaan, kylkeen/vatsaan tai kämmenselkään.
Esim. olkavarsi, kyynärvarsi, reisi, pohje, jne.
Voit valita useita vaihtoehtoja.
Kerro lyhyesti haluamastasi tatuoinnista.

Valinnaiset

Musteet sekä tarvikkeemme ovat vegaanisia lukuunottamatta siirtopaperia. Mikäli haluat tatuoinnin täysin vegaanisena, niin muistathan mainita asian myös tullessasi ottamaan tatuointia.
Jos sinulla on lahjakortti, kirjoita kortin numero tähän
Kerrothan tässä jos sinulla on toiveita tatuoinnin ajankohdaksi, tai sinulla on esimerkiksi jokin aikaväli jolloin et pääse tatuoitavaksi (armeija, lomamatka, tms).
Peruutusjono on tarkoitettu henkilöille, joiden on mahdollista päästä tatuoitavaksi lyhyellä varoitusajalla. Ilmoitamme peruutusajoista sähköpostitse.
Jos haluat tatuoinnin pohjautuen piirrokseen tai valokuvaan, liitä kuva liitetiedostona sähköpostiin. Pyydämme vastausviestin yhteydessä lisää kuvia tarvittaessa. Jos haluat että vanha tatuointisi peitetään tai korjataan, lähetä kuva vanhasta tatuoinnistasi. Hyväksytyt tiedostomuodot jpg, jpeg, gif, bmp, png, pdf. Maksimi tiedostokoko 3 MB.
Voit lisätä linkin esimerkiksi Pinterest- tai Dropbox kansioosi.

VARAUSMAKSU

  • Käsittelemme viestisi 1-14 päivän kuluessa, jonka jälkeen lähetämme sähköpostitse ohjeet varausmaksun maksamiseen. Maksettuasi varausmaksun ajanvarauksesta tulee sitova.
  • Veloitamme usein etukäteen suunniteltavista tai valmisteltavista töistä 50/100€ varausmaksun. Varausmaksu tulee olla suoritettuna 10 päivän kuluessa viestin saapumisesta. Otathan huomioon myös pankkien välisen siirtoajan 1-2pv.
  • Varausmaksu toimii vakuutena siitä, että olet harkinnut tatuoinnin ottamisen loppuun saakka ja tulet sovittuna aikana paikalle. Mikäli varausmaksua ei ole suoritettuna ennen määräaikaa, varaus poistuu kalenterista. Huolehdithan siis että maksat varausmaksun ajoissa. Mikäli tarvitset lisäaikaa maksulle, ilmoita siitä meille sähköpostitse.
  • Varausmaksun maksettuasi varauksesi on sitova. Varausmaksu hyvitetään takaisin ainoastaan siinä tilanteessa jos tatuoija joutuu perumaan varatun ajan, eikä uutta aikaa saada järjestymään kohtuullisen ajan sisällä
  • Mahdolliset muutokset tatuointia koskien tulee ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen aikaa. Myöskin mahdolliset referenssikuvat tulee lähettää viimeistään viikkoa ennen sessiota. Mikäli tatuointiin on tullut muutoksia ja artisti on tehnyt turhaa suunnittelua, varausmaksua ei hyvitetä takaisin.
  • Varausmaksu hyvitetään takaisin tatuoinnin hinnassa. Mikäli aikoja on useampi varattuna, varausmaksu hyvitetään takaisin viimeisen varatun ajan yhteydessä.

MUUTOKSET

  • Mikäli joudut siirtämään ajan alle 5 vuorokautta ennen varattua aikaa tai unohdat tulla sovittuna aikana paikalle, menetät varausmaksun. Uutta aikaa varatessasi sinun tulee suorittaa varausmaksu uudelleen. Myös mahdolliset muut varatut ajat siirtyy jonon perälle.
  • Ethän tule kipeänä tatuoitavaksi. Mikäli sairastut, ilmoita siitä meille sähköpostitse HETI sairastuttuasi, jotta ehdimme hankkia tilallesi toisen asiakkaan.
  • Pidätämme oikeuden kieltäytyä tatuoimisesta mikäli asiakas saapuu paikalle sairaana (flunssa, yskä, kuume, tarttuvat taudit, jne). Mikäli asiakas saapuu paikalle ilmoittamatta sairaudestaan, tatuoijalla on oikeus peruuttaa tatuointisessio ja ottaa hyvityksenä varausmaksun summa.
  • Aikaa voi siirtää maksimissaan 2 kertaa.