TÄRKEÄ TIEDOTE ASIAKKAILLEMME

Näin kulkutautien aikana olemme korostaneet varotoimenpiteitä artistiemme, sekä asiakkaidemme turvallisuuden vuoksi.

Päivitetty 16.3.2020

1. Jos tunnet olosi yhtään sairaaksi ennen tatuoitavaksi tulemista tai sinulla on esimerkiksi puoliso/lapsi sairaana/flunssassa, niin ÄLÄ TULE STUDIOLLE TARTUTTAMAAN MUITA, vaan ilmoita siitä välittömästi sähköpostitse osoitteeseen lamuerte.ink@gmail.com. Mitä aiemmin ilmoitus tulee, sitä suuremmalla todennäköisyydellä saamme tilallesi asiakkaan myöhemmältä kalenterista, jolloin parhaassa tapauksessa sinulle vapautuu aika lähiviikoilta. Jos tulet tatuoitavaksi kipeänä ja sinut käännytetään takaisin kotiin, veloitamme 100€ varausmaksun summan.

2. Mikäli sinä tai perheenjäsenesi on palannut ulkomailta alle 14 päivän sisällä ennen varattua sessiota, ota meihin välittömästi yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen lamuerte.ink@gmail.com, niin siirrämme tarvittaessa aikaasi mahdollisen itämisajan varalta. Muista mainita sähköpostissa artistisi nimi, kotiinpaluupäivä sekä varattu tatuointiaika.

3. Älä ota tukijoukkoja mukaan, äläkä myöskään kutsu kavereita käymään studiolla. Pyrimme tällaisena aikana pitämään studion henkilömäärän minimissä, joten joudumme toistaiseksi käännyttämään ylimääräiset henkilöt pois.

4. Heti ovesta tullessasi tarjolla on käsidesiä. Desinfioi kätesi ennen kuin kosket mihinkään. Tämän jälkeen ohjaamme sinut vielä pesemään ja desinfioimaan kätesi uudelleen.

5. Vältä julkista liikennettä tullessasi studiolle. Mikäli kuitenkin tulet julkisilla, niin painotamme erityisesti noudattamaan kohtaa 4.

Sami Haataja lopettaa

Joudumme valitettavasti ilmoittamaan että artistimme Sami Haataja lopettaa palveluksessamme näiden lähes neljän mahtavan vuoden jälkeen ja tekee töitä studiossamme tammikuun 2020 loppuun saakka. Uusia aikoja Samille ei siis ole mahdollista enää varata. Sami tulee ilmoittamaan tulevaisuuden suunnitelmistaan aikanaan omalla instagram-sivullaan @sami_haataja.

Näin ollen paikka uudelle tatuoijalle vapautuu heti helmikuun 2020 alusta. Tästä tiedotamme erikseen myöhemmin.

Ongelmat kaavakkeessa

Lupaavasti alkumetreillä toiminut ajanvarauskaavake on poistettu käytöstä teknisen vian vuoksi. Parin ensimmäisen kuukauden jälkeen lähetetyt kaavakkeet eivät koskaan saapuneet perille palveluntarjoajan sekä sähköpostipalvelun päivityksien aiheuttaman yhteensopivuusongelman vuoksi. Mikäli siis olet täyttänyt kaavakkeen mutta et ole saanut vastausta, niin lähetäthän tatuointitoiveesi uudelleen sähköpostitse, niin saadaan varaus hoidettua.

Pahoittelemme ylimääräistä vaivaa.

Uudet nettisivut avattu!

Sivut on päivitetty kokonaisuudessaan ja toimivat nyt paremmin myös älypuhelinten sekä tablettien ruuduilla.

Mikäli huomaat sivuissamme jotain puutteita, virheitä, rikkinäisiä linkkejä, kirjoitusvirheitä tms, niin ilmoitathan ystävällisesti sähköpostiimme.

KIMMO