ARTISTIT JA VAPAAT AJAT
Artists and first available appointments

HUOM! Artistin kohdalla lukeva vuodenaika tarkoittaa ajankohtaa johon saakka kyseisen artistin kalenteri on täytettynä. Pyrimme pitämään jonot maksimissaan puolen vuoden mittaisena, joten tästä syystä joudumme jarruttelemaan ajanvarauksia silloin tällöin. Mikäli sinulla on pienempi yksittäinen yhdellä sessiolla toteutettava projekti, niin sellaisia saatetaan saada usein mahdutettua kalenteriin aiemmin. Suurempia useamman session projekteja ei voida aloittaa peruutusajoilla.

VIERAILEVAT ARTISTIT / GUEST ARTIST

AJANVARAUSOHJEET (LUE NÄMÄ ENNEN VARAAMISTA)

Teemme tatuointeja vain terveelle iholle. Sinun tulee kertoa etukäteen, mikäli sinulla on terveyteen liittyviä haittoja tatuoinnin ottamiseen tai paranemiseen liittyen. Esim. verenvuototauti, atooppinen iho, väriaineallergia/-yliherkkyys, psoriasis, epilepsia, diabetes, arpia tai luomia alueella, verta ohentava lääkitys, tms. Esimerkiksi ihottuman tai arven päälle tatuoitaessa emme myönnä kyseisen alueen kohdalle takuuta.

EMME TEE

 • tatuointeja alaikäisille (K-18), edes vanhempien suostumuksella. Nuoren henkilön todistettava ikänsä (passi/ajokortti/henkilökortti).
 • tatuointeja sormiin, varpaisiin, intiimialueille, kasvoihin tai suuhun
 • ensikertalaiselle kylkeen, kaulaan, kurkkuun, kämmenselkään tai rinnan keskiosaan.
 • raskaana oleville tai imettäville
 • humalaiselle, krapulaiselle tai huumausaineiden vaikutuksen alaiselle
 • ihomuutosten, luomien tai ihosairauksien päälle.
 • alle 2 vuotta vanhojen arpien päälle
 • veriteitse tarttuvia tauteja sairastaville (HIV, AIDS, Hepatiitti)
 • tatuointeja jotka ovat rasistisia, loukkaavia, jengitunnuksia tms.
 • tatuointia sairaana oleville henkilöille tartuntavaaran ja tulehdusriskin vuoksi

Käytäthän hieman aikaa ensimmäisen sähköpostin lähettämiseen ja lähetät ensimmäisen viestin yhteydessä tarvittavat tiedot sekä liitetiedostot. Näin nopeutat ajanvarausprosessia. Kirjoitathan myös mieluiten aina samaan viestiketjuun, jotta löydämme keskustelut kun alamme suunnittelemaan tatuointia.

KERROTHAN SÄHKÖPOSTISSA SEURAAVAT TIEDOT
(VINKKI: Voit myös kopioida kysymykset sähköpostin pohjaksi)

 1. Otsikoksi toivomasi artisti. Tutustuthan ihan ensimmäiseksi artistiemme portfolioihin sekä varaustilanteisiin ETUSIVULTA. Vihreällä oleville artisteille voi varata aikoja. Kun artistin nimi on punaisella, niin hänen kalenterinsa on tauolla eikä hän ota toistaiseksi uusia varauksia vastaan.
 2. Kerro sähköpostissa nimi, puhelinnumero, ikä, asuinpaikka
 3. Kerro lyhyesti haaveilemastasi tatuoinnista. (koko, sijainti ja puoli, värillinen/mustaharmaa, tyyli jne).
 4. Ota valokuva paikasta johon tatuointi on tulossa
 5. Liitä mukaan mahdolliset mallikuvat
 6. Jos haluat tatuoinnin pohjautuen piirrokseen tai valokuvaan, liitä 1-2 kuvaa liitetiedostona sähköpostiin. Emme kopioi toisten tekemiä tatuointeja, mutta voit liittää suuntaa antavan kuvan sähköpostiin.
 7. Mikäli haluat että vanha tatuointisi peitetään tai korjataan, lähetä kuva vanhasta tatuoinnistasi. Ilman kuvaa emme voi antaa arviota tai varata aikaa. Valitettavasti emme pysty korjaamaan, jatkamaan tai peittämään kaikkia tatuointeja. Joskus ainoa vaihtoehto vanhan tatuoinnin peittämiseen on laserointi.
 8. Mainitsethan mikäli haluat tatuointisi täysin vegaanisena. Mainitsethan asiasta myös tullessasi tatuoitavaksi.
 9. Mainitse mikäli kyseessä on ensimmäinen tatuointisi. Luethan myös ensikertalaisen TIETOPAKETIN.
 10. Onko sinulla lahjakortti käytössäsi? Mainitsethan lahjakortin numeron varauksen yhteydessä.
 11. Pyrithän käyttämään mieluiten samaa viestiketjua lähettäessäsi projektiin liittyvää sähköpostia.

Varausmaksu, varatun ajan siirtäminen tai peruutukset

Veloitamme yleensä etukäteen suunniteltavista tai valmisteltavista töistä VARAUSMAKSUN 50/100€. Lähetämme sähköpostitse ohjeet varausmaksun maksamiseen. Varausmaksu tulee olla suoritettuna 10 päivän kuluessa viestin saapumisesta. Otathan huomioon myös pankkien välisen siirtoajan 1-2pv.

MAKSAESSASI VARAUSMAKSUN, HYVÄKSYT SEURAAVAT EHDOT:

 1. Varausmaksu toimii vakuutena siitä, että olet harkinnut tatuoinnin ottamisen loppuun saakka ja tulet sovittuna aikana paikalle. Mikäli varausmaksua ei ole suoritettuna ennen määräaikaa, varaus poistuu kalenterista. Huolehdithan siis että maksat varausmaksun ajoissa. Mikäli maksu viivästyy, ilmoita siitä meille sähköpostitse.
 2. Varausmaksun maksettuasi varauksesi on sitova. Varausmaksu maksetaan takaisin ainoastaan siinä tilanteessa jos tatuoija joutuu perumaan varatun ajan, eikä uutta aikaa saada järjestymään kohtuullisen ajan sisällä.
 3. Mahdolliset muutokset tatuointia koskien tulee ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen aikaa. Myöskin mahdolliset referenssikuvat tulee lähettää viimeistään viikkoa ennen sessiota. Mikäli tatuointiin on tullut muutoksia ja artisti on tehnyt turhaa suunnittelua, varausmaksua ei hyvitetä takaisin.
 4. Varausmaksu hyvitetään takaisin tatuoinnin hinnassa. Mikäli aikoja on useampi varattuna, varausmaksu hyvitetään takaisin viimeisen varatun ajan yhteydessä.

Varatun ajan siirtäminen, peruminen tai tulematta jättäminen:

 • Ethän tule kipeänä tatuoitavaksi. Mikäli sairastut, ilmoita siitä sähköpostitse HETI sairastuttuasi, jotta ehdimme hankkia tilallesi toisen asiakkaan.
 • Pidätämme oikeuden kieltäytyä tatuoimisesta mikäli asiakas saapuu paikalle sairaana (flunssa, yskä, kuume, tarttuvat taudit, jne). Mikäli asiakas saapuu paikalle ilmoittamatta sairaudestaan, tatuoijalla on oikeus peruuttaa tatuointisessio ja ottaa hyvityksenä varausmaksun summa.
 • Mikäli joudut siirtämään ajan alle 5 vuorokautta ennen varattua aikaa tai unohdat tulla sovittuna aikana paikalle, menetät varausmaksun. Uutta aikaa varatessasi sinun tulee suorittaa varausmaksu uudelleen. Myös mahdolliset muut varatut ajat siirtyy jonon perälle.
 • Aikaa voi siirtää maksimissaan 2 kertaa.

Suunnittelu / luonnokset

 • Emme lähetä luonnoksia etukäteen nähtäväksi.
 • Suunnittelemme luonnokset aina saman päivän aamuna, tai paikan päällä tullessasi tatuoitavaksi. Tästä syystä on tärkeää että toimitat sähköpostitse kaikki tarvittavat tiedot tatuointiasi koskien ja ilmoitat mahdollisista muutoksista viimeistään (1) viikkoa ennen varattua aikaa.
 • Mikäli materiaaleja ei ole toimitettu etukäteen, tai tatuointiin on tullut muutoksia joista ei ole ilmoitettu etukäteen, niin varausmaksua ei hyvitetä takaisin. Jos tatuointia ei voida tästä syystä toteuttaa varattuna aikana, niin varausmaksu tulee suorittaa uudestaan uutta aikaa varatessa. Pidäthän siis huolen että lähetät materiaalit etukäteen.
 • Teemme ainoastaan tatuointeja jotka ovat omasta mielestämme hienoja, joten olethan avoimin mielin ehdotuksillemme. Suunnittelemme kaikki tatuointimme itse, joten luonnoksen tekeminen/teettäminen on yleensä turhaa.

Hinnoittelu

TATUOINTIEN HINNOITTELUT:

 • Tatuointiemme lähtöhinnat ovat alkaen 150€
 • Sessiohinta on maksimissaan 700€ päivältä, sisältäen n. 6h tatuoimista. Ns. ylipitkät sessiot sovittavissa erikseen esim kauempaa matkaaville.
 • Hintoihin sisältyy tatuointien suunnittelu sekä arvonlisävero 24%.
 • Emme valitettavasti pysty arvioimaan suurten projektien kokonaishintoja etukäteen. Hintaan vaikuttaa koko, yksityiskohtien määrä jne. Toisilla esimerkiksi iho ottaa väriä paremmin vastaan kuin toisilla. Mikäli kipukynnys on matala, niin myös työskentely on usein hitaampaa.
 • Peitetatuoinnit ja vanhojen tatuointien uudistamiset/korjaukset maksavat yleensä aina enemmän kuin tatuointi uudelle alueelle, koska työtunteja ja suunnittelua on yleensä enemmän kuin tatuoitaessa uudelle alueelle. Lisäksi peitetatuoinnit vaativat joskus toisen värityskerran.
 • Mikäli sinulla on hintakatto projektillesi, kerrothan sen aikaa varatessasi niin otamme sen huomioon suunnitteluvaiheessa.

Maksutavat

 • Käteinen
 • Pankki-/luottokortit Visa ja Mastercard. (American Express ja Diners Club eivät käy). HUOM. Varmistathan verkkopankistasi korttimaksurajan riittävyyden!
 • -lasku/erämaksu. Varmista tekstiviestillä luottorajasi ennen tatuoimista. Lähetä maksuton tekstiviesti K HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO numeroon 16209. (Esimerkki K 300280-123X 00100) Lue lisää MASH:ista!
 • Lahjakortit Lue lisää!
 • Vieraileville artisteille maksutapana pääsääntöisesti käteinen, ellei korttimaksusta erikseen mainita. Varaa aina käteistä mukaan riittävästi, kun tulet ottamaan tatuointia vierailijalta. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Munkkivuoren ostoskeskuksessa (~2km).

Peruutusajat

Ilmoitamme jatkossa peruutusajoista artistien Instagram-tarinoissa. Seuraathan siis toivomaasi artistia Instagramissa ja lähetät sähköpostitse tatuointitoiveesi ja tietosi kun peruutusaikaa on tarjolla.

Huom! Ethän lähetä viestiä Instagramin DM-viestien kautta, vaan sähköpostitse. Kerrothan peruutusaikaa tiedustellessasi lyhyesti minkälainen tatuointi on kyseeessä ja mihin kohtaan olisi tulossa.

Instagram-tilien linkit löydät yläosan artistisivujen kautta.

Ajanvarauksen lähettäminen

Tutustuthan huolella portfolioihin, varaustilanteeseen sekä ajanvarauksen ehtoihin tällä sivulla ennen ajan varaamista.

HUOM! Ajanvarauskaavake on poistettu käytöstä teknisen vian vuoksi. Mikäli olet täyttänyt kaavakkeen mutta et ole saanut vastausta, niin lähetäthän viestin sähköpostitse. Pahoittelemme.