VUODESTA 2012

LA MUERTE INK

Viihtyisä ja korkealaatuinen tatuointistudio Helsingin Munkkivuoressa
about
studio

TERVETULOA LA MUERTE INKIIN!

Helsingin Munkkivuoressa, Talinrannassa sijaitseva La Muerte Ink -tatuointistudio on laadukas ja luotettava tatuointialan perheyritys, jonka omistavat tatuoijat Kimmo ja Sanna Angervaniva. Terveysviranomaisen tarkastama ja hyväksymä studio on avattu vuonna 2012 ja alusta alkaen periaatteena oli luoda viihtyisä, olohuonemainen tatuointiliike. Leppoisa henkilökuntamme pitää huolen että tunnelma on rentoa, juttu lentää ja tatuointisessiosi on varmasti mukava kokemus vaikka hieman kipeää tekisikin. Emme tee hommia kelloa tuijotellen, vaan kaikkiin töihin varataan aina reilusti aikaa.

Avokonttorimaisessa ilmastoidussa studiossamme on suuret verhoilla ympäröitävät asiakaspaikat. Kaikilla asiakaspaikoillamme on televisiot joiden kautta voit katsoa esimerkiksi Netflixiä, Viaplaytä, HBO:ta jne oman älypuhelimesi välityksellä. Studiolla on myös asiakkaille ilmainen WiFi-yhteys. Tarjolla on aina kahvia, teetä ja pikkupurtavaa. Studiomme on vartioitu sekä varustettu tallentavalla videovalvonnalla. 

studio

ASIAKASPAIKAT

Jokainen asiakaspaikkamme on varustettu Tatsoulin asiakastuoleilla ja on peitettävissä verhoilla. Lisäksi kaikilta paikoilta löytyy televisiot joiden kautta on mahdollista katsoa Netflixiä, Viaplaytä, HBO:ta jne oman älypuhelimen välityksellä.

ILMAINEN WI-FI

Maksuton Wi-Fi on käytössä asiakkaillemme sekä max 1 kaverille.

KAHVIA JA PIKKUPURTAVAA

Tarjolla on aina kahvia sekä pikkupurtavaa. Studion vieressä on myös pieni elintarvikekioski, josta saa haettua evästä tarpeen tullen.

ILMAINEN PYSÄKÖINTI

Studion lähettyvillä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Muistathan parkkikiekon!

HYVÄT KULKUYHTEYDET

Studiollemme tulee suoraan Kampista bussi 18 (Munkkivuori). Julkisia käyttävien suosittelemme lataamaan Reittiopas-sovelluksen älypuhelimeen.

JÄLKIHOITOTUOTTEET

Studioltamme saat ostettua edullisesti myös Tattoo Cremen, sekä Hustle Butterin (veg) jälkihoitotuotteita.

Uudet nettisivut avattu!

Sivut on päivitetty kokonaisuudessaan ja toimivat nyt paremmin myös älypuhelinten sekä tablettien ruuduilla. Mikäli huomaat sivuissamme jotain puutteita, virheitä, rikkinäisiä linkkejä, kirjoitusvirheitä tms, niin ilmoitathan ystävällisesti sähköpostiimme.

Read More

Road To Ink 8.-9.9.2017 (JKL) messut

La Muerte Inkin Sami voitti yhdessä Savolan Musteen Tonin kanssa Road To Ink 2017 (JKL) -messujen lauantain parhaan mustaharmaatatuoinnin sekä Best of Show palkinnon huikealla koko jalan mittaisella freehand-scriptillä.

Read More

Studion päivitystä

Päivitimme 2017 vaihteessa studiomme sisustusta ja nyt muunmuassa kaikki viisi asiakaspaikkaa on varustettu huippuluokan Tatsoul-asiakastuoleilla. Luonnollisesti jokaiselta paikalta löytyy televisiot joiden kautta voit katsoa tatuointia ottaessasi esimerkiksi Netflixiä, Viaplayta tms oman älypuhelimesi välityksellä.

Read More

about
Team
Alta löydät artistiemme portfoliot sekä jonot. Ajanvaraus tapahtuu sähköpostitse ajanvaraussivun ohjeiden mukaisesti.
henkilokunta

ARTISTIT JA JONOT

La Muerte Inkissä sinua palvelee kokenut, asiakaspalveluhenkinen sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Klikkaamalla kuvaa näet henkilökohtaiset profiilit sekä portfoliot.

ajanvarausnapit

HUOM! Vihreä väri tarkoittaa että artistin kalenteri on auki ja että vapaat ajat kulkevat mainitun kuukauden kohdalla. Punainen tarkoittaa että ajanvaraus on tauolla, eikä artisti ota uusia varauksia kalenteriinsa. Voit kuitenkin halutessasi ilmoittautua ”jonoon” ja ilmoitamme kun haluamasi artistin kalenteri aukeaa. Ilmoittautuaksesi jonoon lähetä kaikki vaaditut tiedot ajanvaraussivun ohjeiden mukaisesti.

henkilokunta
artistit
artistit

HUOM! Peruutusjonon kautta on mahdollista päästä tatuoitavaksi ilman pitkää odotusta. Muistathan mainita varauksen yhteydessä jos pääset tulemaan esimerkiksi samana päivänä tai päivän varoitusajalla.

Team
Services
jonot

VIERAILEVAT ARTISTIT

jonot
Services
some

SOSIAALINEN MEDIA

Linkit studion Facebook, sekä Instagram -sivuille. Artistisivuilta löydät suorat linkit artistien omiin Instagram-tileihin, joihin kuvat päivittyvät aina ensimmäisenä!

some
yhteystiedot

LA MUERTE INK TATUOINTISTUDIO

Mesenaatintie 1
00350 Helsinki

Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot: lamuerte.ink (ät) gmail.com. 

yhteystiedot