VUODESTA 2012

LA MUERTE INK

Viihtyisä ja korkealaatuinen tatuointistudio Helsingin Munkkivuoressa
about
studio

TERVETULOA LA MUERTE INKIIN!

Helsingin Munkkivuoressa, Talinrannassa sijaitseva La Muerte Ink -tatuointistudio on laadukas ja luotettava tatuointialan perheyritys, jonka omistavat tatuoijat Kimmo ja Sanna Angervaniva. Terveysviranomaisen tarkastama ja hyväksymä studio on avattu vuonna 2012 ja alusta alkaen periaatteena oli luoda viihtyisä, olohuonemainen tatuointiliike. Leppoisa henkilökuntamme pitää huolen että tunnelma on rentoa, juttu lentää ja tatuointisessiosi on varmasti mukava kokemus vaikka hieman kipeää tekisikin. Emme tee hommia kelloa tuijotellen, vaan kaikkiin töihin varataan aina reilusti aikaa.

Avokonttorimaisessa ilmastoidussa studiossamme on suuret verhoilla ympäröitävät asiakaspaikat. Kaikilla asiakaspaikoillamme on televisiot joiden kautta voit katsoa esimerkiksi Netflixiä, Viaplaytä, HBO:ta jne oman älypuhelimesi välityksellä. Studiolla on myös asiakkaille ilmainen WiFi-yhteys. Tarjolla on aina kahvia, teetä ja pikkupurtavaa. Studiomme on ilmastoitu, vartioitu sekä varustettu tallentavalla videovalvonnalla. 

studio
about
Team
henkilokunta

ARTISTIT JA JONOT

La Muerte Inkissä sinua palvelee kokenut, asiakaspalveluhenkinen sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Klikkaamalla kuvaa näet henkilökohtaiset profiilit sekä portfoliot.

VÄRIEN SELITYKSET: 

VIHREÄ: Ajanvaraus on aktiivinen ja vastausaika on 1-14 päivää. Kalenterikuukaudet kertovat aikavälin jolla vapaat ajat kulkevat.

ORANSSI: Ajanvaraus on ruuhkautunut ja vastausajat ovat normaalia pidemmät. Voit kuitenkin ilmoittautua jonoon täyttämällä ajanvarauskaavakkeen.

PUNAINEN: Ajanvaraus on hetkellisesti suljettu, eikä artisti ota uusia varauksia vastaan. Voit tiedustella varaustilannetta täyttämällä tiedustelukaavakkeen.

henkilokunta
artistit
artistit
jonot

VIERAILEVAT ARTISTIT

jonot
Team
some

ASIAKASPAIKAT

Jokainen asiakaspaikkamme on varustettu Tatsoulin asiakastuoleilla ja on peitettävissä verhoilla. Lisäksi kaikilta paikoilta löytyy televisiot joiden kautta on mahdollista katsoa Netflixiä, Viaplaytä, HBO:ta jne oman älypuhelimen välityksellä.

ILMAINEN WI-FI

Maksuton Wi-Fi on käytössä asiakkaillemme sekä max 1 kaverille.

LAHJAKORTIT

Myymme lahjakortteja studioltamme sekä postitettuna.

ILMAINEN PYSÄKÖINTI

Studion lähettyvillä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Muistathan parkkikiekon!

HYVÄT KULKUYHTEYDET

Studiollemme tulee suoraan Kampista bussi 18 (Munkkivuori). Julkisia käyttävien suosittelemme lataamaan Reittiopas-sovelluksen älypuhelimeen.

JÄLKIHOITOTUOTTEET

Meiltä myös jälkihoitotuotteet!

Easytattoo Tattoo Cream 7€.
Easytattoo Natural Tattoo Wax 10€.

SOSIAALINEN MEDIA

Linkit studion Facebook, sekä Instagram -sivuille. Artistisivuilta löydät suorat linkit artistien omiin Instagram-tileihin, joihin kuvat päivittyvät aina ensimmäisenä!

some
yhteystiedot

LA MUERTE INK TATUOINTISTUDIO

Mesenaatintie 1
00350 Helsinki

Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

YHTEYDENOTTO

yhteystiedot

Uudet ajanvaraus ja tiedustelu -kaavakkeet

Helpotimme hieman ajanvarausviestin lähettämistä ja teimme sivuille kaavakkeet, jotka toimivat tietokoneella, tabletilla sekä älypuhelimella. Kaavakkeet ovat testausvaiheessa, joten mikäli et saa vastausviestiä sähköpostiisi 10 päivän kuluessa, niin laitathan meille

Read More