VUODESTA 2012

LA MUERTE INK

Viihtyisä ja korkealaatuinen tatuointistudio Helsingin Munkkivuoressa
about
studio

TERVETULOA LA MUERTE INKIIN!

Helsingin Munkkivuoressa, Talinrannassa sijaitseva La Muerte Ink -tatuointistudio on laadukas ja luotettava tatuointialan perheyritys, jonka omistavat tatuoijat Kimmo ja Sanna Angervaniva. Terveysviranomaisen tarkastama ja hyväksymä studio on avattu vuonna 2012 ja alusta alkaen periaatteena oli luoda viihtyisä, olohuonemainen tatuointiliike. Leppoisa henkilökuntamme pitää huolen että tunnelma on rentoa, juttu lentää ja tatuointisessiosi on varmasti mukava kokemus vaikka hieman kipeää tekisikin. Emme tee hommia kelloa tuijotellen, vaan kaikkiin töihin varataan aina reilusti aikaa.

Avokonttorimaisessa ilmastoidussa studiossamme on suuret verhoilla ympäröitävät asiakaspaikat. Kaikilla asiakaspaikoillamme on televisiot joiden kautta voit katsoa esimerkiksi Netflixiä, Viaplaytä, HBO:ta jne oman älypuhelimesi välityksellä. Studiolla on myös asiakkaille ilmainen WiFi-yhteys. Tarjolla on aina kahvia, teetä ja pikkupurtavaa. Studiomme on ilmastoitu, vartioitu sekä varustettu tallentavalla videovalvonnalla. 

studio
about
some

UUTISET

SOSIAALINEN MEDIA

Linkit studion Facebook, sekä Instagram -sivuille. Artistisivuilta löydät suorat linkit artistien omiin Instagram-tileihin, joihin kuvat sekä peruutusajat päivittyvät aina ensimmäisenä!

some

ASIAKASPAIKAT

Jokainen asiakaspaikkamme on varustettu Tatsoulin asiakastuoleilla ja on peitettävissä verhoilla. Lisäksi kaikilta paikoilta löytyy televisiot joiden kautta on mahdollista katsoa Netflixiä, Viaplaytä, HBO:ta jne oman älypuhelimen välityksellä.

VIIHTYVYYS

– Maksuton Wi-Fi on käytössä asiakkaillemme sekä max 1 kaverille.
– Tarjolla on aina kahvia, teetä sekä pikkupurtavaa

MAKSUTAVAT

– Käteinen
– Pankki sekä luottokortit (Visa, Mastercard)
– Lahjakortit
– Mash-osamaksu

Lue lisää

ILMAINEN PYSÄKÖINTI

Studion lähettyvillä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Muistathan parkkikiekon!

HYVÄT KULKUYHTEYDET

Studiollemme tulee suoraan Kampista bussi 18 (Munkkivuori). Julkisia käyttävien suosittelemme lataamaan Reittiopas-sovelluksen älypuhelimeen.

JÄLKIHOITOTUOTTEET

Studiolta ostettavissa parhaat jälkihoitovoiteet

– Easytattoo Tattoo Cream 7€.
– Easytattoo Natural Tattoo Wax (veg) 10€.

yhteystiedot

LA MUERTE INK TATUOINTISTUDIO

Mesenaatintie 1
00350 Helsinki

Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

YHTEYDENOTTO

yhteystiedot