VUODESTA 2012

LA MUERTE INK

Viihtyisä ja korkealaatuinen tatuointistudio Helsingin Munkkivuoressa
about
studio

TERVETULOA LA MUERTE INKIIN!

Helsingin Munkkivuoressa, Talinrannassa sijaitseva La Muerte Ink -tatuointistudio on laadukas ja luotettava tatuointialan perheyritys, jonka omistavat tatuoijat Kimmo ja Sanna Angervaniva. Terveysviranomaisen tarkastama ja hyväksymä studio on avattu vuonna 2012 ja alusta alkaen periaatteena oli luoda viihtyisä, olohuonemainen tatuointiliike. Leppoisa henkilökuntamme pitää huolen että tunnelma on rentoa, juttu lentää ja tatuointisessiosi on varmasti mukava kokemus vaikka hieman kipeää tekisikin. Emme tee hommia kelloa tuijotellen, vaan kaikkiin töihin varataan aina reilusti aikaa.

Avokonttorimaisessa ilmastoidussa studiossamme on suuret verhoilla ympäröitävät asiakaspaikat. Kaikilla asiakaspaikoillamme on televisiot joiden kautta voit katsoa esimerkiksi Netflixiä, Viaplaytä, HBO:ta jne oman älypuhelimesi välityksellä. Studiolla on myös asiakkaille ilmainen WiFi-yhteys. Tarjolla on aina kahvia, teetä ja pikkupurtavaa. Studiomme on vartioitu sekä varustettu tallentavalla videovalvonnalla. 

studio

Uudet nettisivut avattu!

Sivut on päivitetty kokonaisuudessaan ja toimivat nyt paremmin myös älypuhelinten sekä tablettien ruuduilla. Mikäli huomaat sivuissamme jotain puutteita, virheitä, rikkinäisiä linkkejä, kirjoitusvirheitä tms, niin ilmoitathan ystävällisesti sähköpostiimme.

Read More

Road To Ink 8.-9.9.2017 (JKL) messut

La Muerte Inkin Sami voitti yhdessä Savolan Musteen Tonin kanssa Road To Ink 2017 (JKL) -messujen lauantain parhaan mustaharmaatatuoinnin sekä Best of Show palkinnon huikealla koko jalan mittaisella freehand-scriptillä.

Read More

about
Team
Alta löydät artistiemme portfoliot sekä jonot. Ajanvaraus tapahtuu sähköpostitse ajanvaraussivun ohjeiden mukaisesti.
henkilokunta

ARTISTIT JA JONOT

La Muerte Inkissä sinua palvelee kokenut, asiakaspalveluhenkinen sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Klikkaamalla kuvaa näet henkilökohtaiset profiilit sekä portfoliot.

ajanvarausnapit

Värien selitykset:

Vihreä: Artistin kalenteri on auki ja että vapaat ajat kulkevat mainitun kuukauden kohdalla. Vastausajat ovat keskimäärin 1-7 päivää, mutta huomioithan että joskus ruuhkan vuoksi vastausajat voivat olla pidemmätkin. Jos sait automaattivastauksen, niin viestisi on tullut perille.

Punainen: Ajanvaraus on tauolla, mutta voit kuitenkin halutessasi ilmoittautua ”jonoon”. Ilmoitamme kun haluamasi artistin kalenteri aukeaa. Ilmoittautuaksesi jonoon lähetä kaikki vaaditut tiedot ajanvaraussivun ohjeiden mukaisesti. Punaisella olevat artistit eivät seuraa aktiivisesti sähköpostejaan, joten vastausajat voivat olla pidemmät. Mikäli saat automaattivastauksen, niin silloin viestisi on tullut perille.

henkilokunta
artistit
artistit

Peruutusjono

Peruutusjono on tarkoitettu asiakkaille joilla on liukuva työaika, tai jotka esimerkiksi pystyvät työskentelemään etänä. Peruutusjonon kautta on ainut mahdollisuus päästä tatuoitavaksi ”jonojen ohi”. Muistathan siis mainita varauksen yhteydessä jos pääset tulemaan muutaman tunnin, tai vaikkapa 1-2 päivän varoitusajalla, tai jos esimerkiksi olet tiettyinä viikonpäivinä vapaalla. Ilmoitamme peruutusajoista sähköpostitse usealle asiakkaalle kerrallaan ja aika menee nopeiten vastanneelle. Vastaathan siis tarjottuun aikaan mahdollisimman pian jos pääset, tai et pääse.

HUOM! Mikäli tarjottuun peruutusaikaan ei reagoi laisinkaan, niin poistuu jonosta automaattisesti. Pyrimme näin pitämään peruutusaikojen täyttämisen mahdollisimman sujuvana.

Team
Services
jonot

VIERAILEVAT ARTISTIT

jonot
Services
some

ASIAKASPAIKAT

Jokainen asiakaspaikkamme on varustettu Tatsoulin asiakastuoleilla ja on peitettävissä verhoilla. Lisäksi kaikilta paikoilta löytyy televisiot joiden kautta on mahdollista katsoa Netflixiä, Viaplaytä, HBO:ta jne oman älypuhelimen välityksellä.

ILMAINEN WI-FI

Maksuton Wi-Fi on käytössä asiakkaillemme sekä max 1 kaverille.

KAHVIA JA PIKKUPURTAVAA

Tarjolla on aina kahvia sekä pikkupurtavaa. Studion vieressä on myös pieni elintarvikekioski, josta saa haettua evästä tarpeen tullen.

ILMAINEN PYSÄKÖINTI

Studion lähettyvillä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Muistathan parkkikiekon!

HYVÄT KULKUYHTEYDET

Studiollemme tulee suoraan Kampista bussi 18 (Munkkivuori). Julkisia käyttävien suosittelemme lataamaan Reittiopas-sovelluksen älypuhelimeen.

JÄLKIHOITOTUOTTEET

Studioltamme saat ostettua edullisesti myös Tattoo Cremen, sekä Hustle Butterin (veg) jälkihoitotuotteita.

SOSIAALINEN MEDIA

Linkit studion Facebook, sekä Instagram -sivuille. Artistisivuilta löydät suorat linkit artistien omiin Instagram-tileihin, joihin kuvat päivittyvät aina ensimmäisenä!

some
yhteystiedot

LA MUERTE INK TATUOINTISTUDIO

Mesenaatintie 1
00350 Helsinki

Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot: lamuerte.ink (ät) gmail.com. 

yhteystiedot